Олимпијски час

 

 

У уторак, 24.септембра 2019. године у нашој школи одржан је Олимпијски час – промоција толеранције и културне различитости, у организацији Групе 484 и Олимпијског комитета Србије! Програм је трајао од 14:00 до 16:00. У активностима су учествовали ученици непарне смене (100 ученика из 3. и 5. разреда, једно одељење ученика 1. разреда и 2 одељења ученика 7. разреда).

Директор наше школе Милета Ђоровић је заједно са својим колективом угостио Олимпијски комитет Србије, Крикет федерацију Србије и Групу 484.

Олимпијски час отворио је председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, а присутне је поздравио и Сем Фабрици, амбасадор и шеф делегације Европске уније у Србији. Извршни директор „Групе 484“, Владимир Петронијевић захвалио се на гостопримству колективу школе и посебно нагласио ученицима да се нада да ће се овде данас створити нека нова пријатељства за цео живот. Млада теквондисткиња Надица Божанић имала је прилику да се данас дружи и игра са ученицима као и да им пренесе своја искуства и укаже на важност бављења спортом и да их мотивише да се определе за активно тренирање.

 

 


OS Jovan Ristic, Bele Bartoka 48a, Borca, Administrator:Vlajkopit.