Олимпијски час

 

 

У уторак, 24.септембра 2019. године у нашој школи одржан је Олимпијски час – промоција толеранције и културне различитости, у организацији Групе 484 и Олимпијског комитета Србије! Програм је трајао од 14:00 до 16:00. У активностима су учествовали ученици непарне смене (100 ученика из 3. и 5. разреда, једно одељење ученика 1. разреда и 2 одељења ученика 7. разреда).

Директор наше школе Милета Ђоровић је заједно са својим колективом угостио Олимпијски комитет Србије, Крикет федерацију Србије и Групу 484.

Олимпијски час отворио је председник Олимпијског комитета Србије Божидар Маљковић, а присутне је поздравио и Сем Фабрици, амбасадор и шеф делегације Европске уније у Србији. Извршни директор „Групе 484“, Владимир Петронијевић захвалио се на гостопримству колективу школе и посебно нагласио ученицима да се нада да ће се овде данас створити нека нова пријатељства за цео живот. Млада теквондисткиња Надица Божанић имала је прилику да се данас дружи и игра са ученицима као и да им пренесе своја искуства и укаже на важност бављења спортом и да их мотивише да се определе за активно тренирање.

 

 

Линкови

  1. http://www.mp.gov.rs Министарство просвете Србије
  2. http://www.bozidarac.rs/
  3. http://www.dkcb.rs Дечји културни центар Београд
  4. http://sr.wikipedia.org Интернет енциклопедија
  5. http://www.ng-junior.org Национална географија
  6. http://www.arhimedes.rs Математичко друштво "Архимедес"
  7. http://www.zvrk.co.rs Зврк - Информативно едукативни центар за децу
  8. http://www.bojanke.com Бојанке за децу
  9. http://www.coolmath4kids.com Забавна математика
  10. http://www.dms.rs Друштво математичара Србије

Ликовни радови

ruskinje 3.jpg

OS Jovan Ristic, Bele Bartoka 48a, Borca, Administrator:Vlajkopit.