Select Page
Други и четврти разред на „Спортским играма младих“
April 26, 2023
Вести

Десета јубиларна манифестација Дунав осигурања „Спортске игре младих“ одржана је 25.4.2023. године на стадиону БСК у Борчи. Реч је о највећој манифестација аматерског спорта за децу и омладину регионалног нивоа , чији је основни циљ промоција здравог начина живота и пријатељства. Tакмичењa се одржавају у десет спортских дисциплина, (мали фудбал, одбојка на песку, улични баскет, рукомет, одбојка, игра између две ватре, стони тенис, тенис, атлетика и шах).
Ова манифестација је подржана од стране Владе Републике Србије, Министартсва просвете, Министарства спорта и омладине Републике Србије и Савеза за школски спорт Србије.

Основну школу „Јован Ристић“ су представљали екипа ученика четвртих разреда и учитељ Саша Здравковић и одељење II3 и учитељица Милка Ђоковић.

Резултати су следећи:

Екипа четвртог разреда је освојила треће место у малом фудбалу.

Друго три је учествовало на овој десетој јубиларној манифестацији такмичећи се у следећим дисциплинама: мали фудбал,игра између две ватре и атлетика.

Резултати су следећи:
– мали фудбал друго место
– игра између две ватре прво место и пласман на регионално такмичење
– трка на 60м:
дечаци: прво место Урош Тадић.друго место Павле Кнежевић, треће место Теодор Шикић
девојчице: прво место Тијана Стевановић, треће место Маша Гајић

Повезан садржај

ОБАВЕШТЕЊЕ

За ученике 8. разреда наставна година се завршава у петак, 31. маја 2024. године, а за ученике од 1. до 7. разреда у петак, 14. јуна 2024. године. Завршни испит ученици 8. разреда полажу 17, 18. и 19. јуна 2024. године, у складу са Календаром образовно-васпитнoг рада...