Select Page
ЕВРОПСКИ ДАН ЈЕЗИКА
September 29, 2023
Активности са ученицима | Вести

Европски дан језика је иницијатива коју је покренуо Савет Европе 2001. године. Од тада се овај дан обележава широм Европе 26. септембра сваке године.

Једна од главних порука Европског дана језика јесте да је знање језика право и потреба свих људи. Језик је ту да премостимо разлике и учимо једни од других. Он је основно средство комуникације, средство којим се исказују и најтананија осећања. Колико језика знамо, толико и људи вредимо!

У сарадњи са школском библиотекарком Марином Аврамовић, ученице наше школе: Емилија Станковић, Ана Ћузовић, Андријана Остојић, Емилија Петровић и Нина Драгојевић, су припремиле изложбу коју можете погледати у школском холу.

Повезан садржај

Дружење предшколаца са ученицима наше школе

Дружење предшколаца са ученицима наше школе

Традиционално, као и сваке године, наша школа је током марта и априла месеца угостила већи број група предшколске деце са њиховим васпитачицама из неколико вртића у Борчи. Малишани су имали прилику да се упознају и да се друже са ученицима наше школе, седе у школским...

Сарадња наше школе и компаније „Бамби“ поводом Дана школе

Сарадња наше школе и компаније „Бамби“ поводом Дана школе

            Наша школа је контактирала неколико компанија које би донирале своје производе ученицима школе поводом Дана школе, који смо обележили 5. априла 2024. године. Компанија „Бамби“ из Пожаревца се, као и...