Select Page
Крај школске 2022/2023. и почетак школске 2023/2024. године
June 29, 2023
Важне информације | Вести

Одлуком Владе Републике Србије и Дописом Министарства просвете, наставна година, у делу који се односи на редовну наставу, завршена је 6. јуна 2023. године. У периоду од 7. јуна до 20. јуна 2023. године у школи су остваривани остали облици образовно-васпитног рада у складу са Годишњим планом рада школе. 

  Родитељски састанци и подела ђачких књижица ученицима биће обављена у среду, 28. јуна 2023. године,  и то за непарну смену (I, III, V и VII разред) у 17 часова, а за парну смену (II, IV и VI разред) у 18 часова, као и заједнички родитељски састанак за сва одељења 8. разреда у 18 часова у Свечаној сали школе.

Настава у наредној школској години почиње у петак, 1. септембра 2023. године, када ће непарна смена (III, V и VII разред) наставу похађати у преподневној, а парна смена (II, IV, VI и VIII разред) у поподневној смени.

Ова школска година је за нашу школу била веома успешна, а то је резултат вредног рада, труда и залагања ученика и њихових наставника. Веома смо поносни на све наше ученике и желимо им пријатан, радошћу, срећом и смехом испуњен летњи распуст, да се лепо одморе, да га проведу уз игру и дружење.

                                                                                                Директорка школе

Андријана Шикл-Ерски

Повезан садржај

Резултати еко-конкурса

Резултати еко-конкурса

На литерарном конкурсу „ПОКАЖИМО ЖИВОТИЊАМА КОЛИКО ИХ ВОЛИМО“, који су расписали еколошки часопис за децу „Чувари равнице“ и Еколошко удружење „Зелено питање“, награђени су радови наших ученика у категорији Састави 5-6. разред: „Меда, моја жута пуфна“ – ИГОР ПЕТРОВИЋ,...

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПИСМЕНОСТИ

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПИСМЕНОСТИ

Међународни дан писмености се обележава 8. септембра са циљем да се подсетимо на статус писмености и образовања, односно да се упозори на проблем неписмености, који још постоји у већем делу света. Општом декларацијом о људским правима из 1948. године, признато је...