Select Page
ОШ „ЈОВАН РИСТИЋ“ ДОБИЛА 10 НОВИХ ЛАПТОП РАЧУНАРА
June 14, 2023
Вести

Захваљујући донацији Фондације „Заједно за осмех“ наша школа од данас, 12. јуна 2023. године,  је богатија за 10 нових лаптоп рачунара.

Директорка школе Андријана Шикл-Ерски, приликом уручивања лаптопова, захвалила се Фондацији и њеном управитељу Горану Петровићу на донацији, која ће сигурно да помогне у подизању квалитета образовања у школи. Она је нагласила да су ови рачунари посебно важни за ученике млађих разреда који ће сада имати лаптопове и у својим учионицама и моћи лакше да прате предмет „Дигитални свет“. 

Горан Петровић, управитељ Фондације „Заједно за осмех“, рекао је да је подршка образовању један од најважнијих циљева Фондације и да ће се трудити да и у наредном периоду Фондација спроведе сличне акције.

Повезан садржај

ДОНИРАЛИ СМО УЏБЕНИКЕ

ДОНИРАЛИ СМО УЏБЕНИКЕ

На предлог школе, а у договору са родитељима наших ученика, донирали смо уџбенике од првог до осмог разреда. Помоћник директорке Ана Никетић је уручилa уџбенике ОШ „Аца Алексић“ и ОШ „Иво Лола Рибар“ у Александровцу, а библиотекарка Марина Аврамовић ОШ „Петар Тасић“ у...

Школска слава Свети Сава

Школска слава Свети Сава

У суботу, 27. јануара 2024. године, свечаном приредбом и ломљењем славског колача обележена је школска слава Свети Сава. Директорка школе, Андријана Шикл-Ерски, честитала је школску славу ученицима, родитељима, наставницима и свим присутним гостима, и у свечаној...