Select Page
ОШ „ЈОВАН РИСТИЋ“ ДОБИЛА 10 НОВИХ ЛАПТОП РАЧУНАРА
June 14, 2023
Вести

Захваљујући донацији Фондације „Заједно за осмех“ наша школа од данас, 12. јуна 2023. године,  је богатија за 10 нових лаптоп рачунара.

Директорка школе Андријана Шикл-Ерски, приликом уручивања лаптопова, захвалила се Фондацији и њеном управитељу Горану Петровићу на донацији, која ће сигурно да помогне у подизању квалитета образовања у школи. Она је нагласила да су ови рачунари посебно важни за ученике млађих разреда који ће сада имати лаптопове и у својим учионицама и моћи лакше да прате предмет „Дигитални свет“. 

Горан Петровић, управитељ Фондације „Заједно за осмех“, рекао је да је подршка образовању један од најважнијих циљева Фондације и да ће се трудити да и у наредном периоду Фондација спроведе сличне акције.

Повезан садржај

Резултати еко-конкурса

Резултати еко-конкурса

На литерарном конкурсу „ПОКАЖИМО ЖИВОТИЊАМА КОЛИКО ИХ ВОЛИМО“, који су расписали еколошки часопис за децу „Чувари равнице“ и Еколошко удружење „Зелено питање“, награђени су радови наших ученика у категорији Састави 5-6. разред: „Меда, моја жута пуфна“ – ИГОР ПЕТРОВИЋ,...

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПИСМЕНОСТИ

МЕЂУНАРОДНИ ДАН ПИСМЕНОСТИ

Међународни дан писмености се обележава 8. септембра са циљем да се подсетимо на статус писмености и образовања, односно да се упозори на проблем неписмености, који још постоји у већем делу света. Општом декларацијом о људским правима из 1948. године, признато је...