Select Page
ОШ „ЈОВАН РИСТИЋ“ ДОБИЛА 10 НОВИХ ЛАПТОП РАЧУНАРА
June 14, 2023
Вести

Захваљујући донацији Фондације „Заједно за осмех“ наша школа од данас, 12. јуна 2023. године,  је богатија за 10 нових лаптоп рачунара.

Директорка школе Андријана Шикл-Ерски, приликом уручивања лаптопова, захвалила се Фондацији и њеном управитељу Горану Петровићу на донацији, која ће сигурно да помогне у подизању квалитета образовања у школи. Она је нагласила да су ови рачунари посебно важни за ученике млађих разреда који ће сада имати лаптопове и у својим учионицама и моћи лакше да прате предмет „Дигитални свет“. 

Горан Петровић, управитељ Фондације „Заједно за осмех“, рекао је да је подршка образовању један од најважнијих циљева Фондације и да ће се трудити да и у наредном периоду Фондација спроведе сличне акције.

Повезан садржај

 О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Данас, 14. јуна завршава се настава у школској  2023/2024. години, која је за нашу школу била веома успешна. Подела ђачких књижица ученицима биће обављена у петак, 28. јуна 2024. године,  и то за непарну смену (1, 3, 5. и 7. разред) у 17:30, а за парну смену...

У Музеју науке и технике

У Музеју науке и технике

Ученици 7. разреда посетили су Музеј науке и технике 12.6.2024. године у пратњи наставнице математике Ружице Радовић. У галерији „Александар Деспић“, на сталној поставци ученици су могли да виде преко четири стотине предмета који приказују како се некада у Србији...