Select Page
ПРОСЛАВА ДАНА ШКОЛЕ
April 25, 2023
Вести

У петак, 7. априла 2023. године, наша школа је напунила тринаест година успешног рада и постојања. Свечану приредбу поводом Дана школе је отворио школски хор којим је дириговала наставница Татјана Грујичић-Пиперски. Затим је уследила топла поздравна беседа директорке Андријане Шикл-Ерски која нас је подсетила на важност школовања и најавила неке нове и занимљиве пројекте.

Осврт на живот и дело Јована Ристића, једног од највећих државника и научника 19. века, пружио нам је, сјајном глумом и костимом, ученик седмог разреда Лазар Ковач. Кроз песму, плес и рецитал, који су се наизменично смењивали, ученици наше школе су показали да својим талентима могу пренети публуци најлепше поруке мира и љубави. 

Свечаност су уприличили наши ученици, родитељи, запослени, бивши запослени школе, представници Школске управе Београд, представници општине Палилула. Програм прославе Дана школе су припремили учитељ Саша Здравковић и библиотекарка Марина Аврамовић, уз свесрдну подршку наставнице српског језика Станиславе Бранковић и учитеља Звонка Стошића. Велико браво за наше ученике и наставнике, уз захвалност за уложени труд и креативност. Уживали смо у приредби!

Повезан садржај

ОБАВЕШТЕЊЕ

За ученике 8. разреда наставна година се завршава у петак, 31. маја 2024. године, а за ученике од 1. до 7. разреда у петак, 14. јуна 2024. године. Завршни испит ученици 8. разреда полажу 17, 18. и 19. јуна 2024. године, у складу са Календаром образовно-васпитнoг рада...