Select Page
Прослава школске славе Светог Саве
January 27, 2023
Вести

Наша школа је 27. јануара 2023. године прославила школску славу Светог Саву. Након уводне рецитације ученика другог разреда Марка Станојевића, уследила је „Химна Светом Сави“ у извођењу школски хора, под диригентском палицом Татјане Грујичић Пиперски. Уводном беседом, присутнима се обратила директорка школе Андријана Шикл-Ерски и најавила свечано сечење славског колача.
Светосавском приредбом су ученици дочарали живот и дело првог српског архиепископа. Наставница српског језика Станислава Бранковић је са ученицама петог разреда припремила кратак и поучан скеч о љубави, миру и слози, подсећајући нас на завештање Светога Саве.
Свечаност су уприличили бивши радници, запослени и ученици. Програм прославе школске славе су припремали учитељ Саша Здравковић и библиотекарка Марина Аврамовић.

Повезан садржај

ДОНИРАЛИ СМО УЏБЕНИКЕ

ДОНИРАЛИ СМО УЏБЕНИКЕ

На предлог школе, а у договору са родитељима наших ученика, донирали смо уџбенике од првог до осмог разреда. Помоћник директорке Ана Никетић је уручилa уџбенике ОШ „Аца Алексић“ и ОШ „Иво Лола Рибар“ у Александровцу, а библиотекарка Марина Аврамовић ОШ „Петар Тасић“ у...

Школска слава Свети Сава

Школска слава Свети Сава

У суботу, 27. јануара 2024. године, свечаном приредбом и ломљењем славског колача обележена је школска слава Свети Сава. Директорка школе, Андријана Шикл-Ерски, честитала је школску славу ученицима, родитељима, наставницима и свим присутним гостима, и у свечаној...