Select Page
Прослава школске славе Светог Саве
January 27, 2023
Вести

Наша школа је 27. јануара 2023. године прославила школску славу Светог Саву. Након уводне рецитације ученика другог разреда Марка Станојевића, уследила је „Химна Светом Сави“ у извођењу школски хора, под диригентском палицом Татјане Грујичић Пиперски. Уводном беседом, присутнима се обратила директорка школе Андријана Шикл-Ерски и најавила свечано сечење славског колача.
Светосавском приредбом су ученици дочарали живот и дело првог српског архиепископа. Наставница српског језика Станислава Бранковић је са ученицама петог разреда припремила кратак и поучан скеч о љубави, миру и слози, подсећајући нас на завештање Светога Саве.
Свечаност су уприличили бивши радници, запослени и ученици. Програм прославе школске славе су припремали учитељ Саша Здравковић и библиотекарка Марина Аврамовић.

Повезан садржај

 О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Данас, 14. јуна завршава се настава у школској  2023/2024. години, која је за нашу школу била веома успешна. Подела ђачких књижица ученицима биће обављена у петак, 28. јуна 2024. године,  и то за непарну смену (1, 3, 5. и 7. разред) у 17:30, а за парну смену...

У Музеју науке и технике

У Музеју науке и технике

Ученици 7. разреда посетили су Музеј науке и технике 12.6.2024. године у пратњи наставнице математике Ружице Радовић. У галерији „Александар Деспић“, на сталној поставци ученици су могли да виде преко четири стотине предмета који приказују како се некада у Србији...