Select Page
Be the Change
October 9, 2023
Вести

У петак 6. октобра 2023. године у Академији 28 одржан је међународни догађај под називом “Be the Change“ у организацији Вега омладинског центра из Београда.  На њему су учествовали ученици из различитих земаља – Србије, Шпаније, Израела, Ирске, Румуније и Пољске, а сви са истом мисијом, да својим идејама и активизмом мењају своју заједницу.

На догађају су презентовани ученички радови из неколико Design for Change пројеката – School Challenge, Better Together и Stories that Matter. Ученице наше школе које су прошле школске године под менторством наставнице енглеског Емине Милошевић  радиле филмове у оквиру пројекта Stories that Matter присуствовале су овом догађају и провеле једно узбудљиво поподне дружећи се и размењујући искуства са својим вршњацима из других школа и земаља. Такође, показале су изузетну зрелост и друштвену освешћеност одговарајући на питања водитеља у вези са темама обрађеним у својим филмовима.

Повезан садржај

ОБАВЕШТЕЊЕ

За ученике 8. разреда наставна година се завршава у петак, 31. маја 2024. године, а за ученике од 1. до 7. разреда у петак, 14. јуна 2024. године. Завршни испит ученици 8. разреда полажу 17, 18. и 19. јуна 2024. године, у складу са Календаром образовно-васпитнoг рада...